Glassy er en ny entreprenør som er godkjent for innglassing av balkonger i bygget. De vil gjerne ta en runde med påmelding for balkonginnglassing for de som ønsker det. Fristen for påmelding til bindende bestilling er onsdag 30. juni 2021. Glassy vil holde en visning/demonstrasjon av innglassingsløsningen med egen trailer på parkeringsplassen bak blokka:

 • Fredag 25. juni kl. 18-19
 • Lørdag 26. juni kl. 12-13

Med innglassing får du et “ekstra” rom på balkongen med rammeløse vindusflater som strekker seg fra rekkverket til taket. Alle vinduene kan naturligvis åpnes med en hånd og trekkes inn til sideveggen, slik at du får en helt åpen balkong. En innglasset balkong er beskyttet mot vær og vind, som reduserer vedlikeholdsbehovet, og gjør at du kan bruke balkongen året rundt.Pris for innglassing avhenger av hvor mange som bestiller innen fristen. Prisene nedenfor gjelder pr. leilighet (inkl. MVA) ved samlet bestilling (antall som bestiller innen 30. juni):

 • 1–5 leiligheter: kr. 37.000,-
 • 6–10 leiligheter: kr. 35.000,-
 • Fra 11 leiligheter: kr. 32.000,-

Pris inkluderer:

 • Leveranse og montering
 • Montering av bestilte gardiner
 • Profesjonell vindusvask
 • 5 års garanti

Det er Glassy AS som vil stå for arbeidet og hver enkelt andelseier som bestiller innglassing har ansvaret for betaling og vedlikehold av innglassingen i ettertid. Styret understreker at dette ikke er et felles prosjekt i borettslaget og at vedlikehold av balkonginnglassing derfor ikke vil være en del av borettslagets vedlikeholdsansvar, men følger leilighetene og eierne, også ved salg. Styret vil kun bistå med informasjon, organisering og tilrettelegging underveis i prosjektet.De som ønsker innglassing må altså i utgangspunktet forholde seg til en pris på maksimalt 37.000,- for innglassing, men etter 30. juni vil endelig pris være klar basert på hvor mange som er interessert.Etter dette vil bestillingen være bindende og betales av hver enkelt andelseier på følgende måte:

Alternativ 1:

 • 50% faktureres etter kontraktinngåelse, og må betales før materiellet settes i produksjon.
 • 50% faktureres når alt monteringsarbeid er ferdig og installasjonen er kontrollert og funnet i orden av Glassy AS og kunde.

Alternativ 2:

 • Rentefri nedbetaling opptil 48 måneder gjennom Glassys samarbeidspartner Svea Finans. Første faktura sendes i midten av neste måned når innglassingen er installert.

Leveringstiden er 7-10 uker fra bestilling.Du kan melde din interesse ved å legge inn leilighetsnummer som svar på dette innlegget eller ved å kontakte Matias Pelo i Glassy direkte. Du kan naturligvis også melde interesse ved visningene på fredag og lørdag:

Matias Pelo
Tlf: 921 78 778
E-post: matias@glassy.no