Vaskeri

Vaskeriet har for tiden 3 vaskemaskiner av typen Electrolux MyPro WE170V, en industritørketrommel med varmegjenvinningsanlegg og en mindre husholdningstørketrommel.

Her kan du laste ned bruksanvisning for de nye vaskemaskinene.

Postkasser og postkasseskilt

Styret har ikke tilgang til de enkelte postkassene og kan heller ikke skaffe til veie nye nøkler dersom andelseier eller beboer mister alle nøklene eller låsen går i stykker. Manuelle låser må i tilfelle bores ut og skiftes. For de elektroniske låsene er det viktig at eier oppbevarer programmeringskortet på et trygt sted og gjerne også har én eller flere ekstra brikker som er ferdig programmert liggende på ulike steder.

Postkasseskilt bestilles av andelseier/beboer og leveres kostnadsfritt til den aktuelle postkassen innen noen dager. Styret sørger normalt for bytte av psotkasseskilt, men her kan du laste ned beskrivelse av hvordan skiltet byttes.

Vinduer og balkongdører i leilighetene

Vinduer og balkongdører i leilighetene har vært skiftet ut på individuell basis og betalt av andelseierne selv. Det er benyttet vinduer og balkongdører fra Uldal i mange av leilighetene, men det er ikke spesifikke krav til leverandør og type så lenge utformingen og funksjonen følger retningslinjene. Måltegninger og mer informasjon om utforming finner du her.

Elektrisk anlegg

Borettslaget har serviceavtale med Elektro Nettverk Service. Denne gjelder både for borettslaget og for beboere som ønsker å benytte seg av deres tjenester. Ved behov for elektrikertjenester kan beboerne kontakte Elektro Nettverk på tlf. 2207 8530 eller bruke deres kontaktskjema på nett. Henvis til serviceavtalen med Dynekilgata 15 Borettslag, så får du bedre priser.

VVS

Borettslaget har samarbeidsavtale med Rørleggersentralen AS. Alle skader og problemer på rør- og avløpsanlegg som antas å være borettslagets ansvar må meldes inn til styret snarest. Beboere kan ikke bestille rørleggerarbeid på borettslagets bekostning uten at dette er avklart og godkjent av styret i forkant. Send oss en mail eller benytt borettslagets kontaktskjema. Dersom det haster kan du kontakte styreleder Are Solberg på tlf. 9963 9768.

TV, telefoni og nettverk

OBOS OpenNet er leverandør og operatør av borettslagets nettverkstjenester fra 1. desember 2022. Det ble i 2014 installert fibernettverk som erstatter det tidligere coax-nettet. Gamle antennekontakter i leilighetene er nå inaktive og kan fjernes om ønskelig.

Fargekoder for maling
 • Boder og fasade inne på balkong: S3005-Y20R
  farge 3005
 • Murvegg (kortvegg) på balkong: S3005-Y20R
  farge 3005
 • Himling over balkong: S0502-Y, Jotun 1001 (Egghvit)
  farge 0502Y
 • Lister og karm rundt inngangsdører til leiligheter: 2403-B03G (Jotun 5081 “Fabrikk”), glans 40
 • Dører fra heiskorridor til leilighetskorridorer, alle etg.: 2403-B03G (Jotun 5081 “Fabrikk”), glans 15
 • Vegger og dører mot boder i heiskorridorer: 2403-B03G (Jotun 5081 “Fabrikk”), glans 05
 • Vegger i korridorer (leilighets- og heiskorridorer): S0005-Y20R, Jotun 0384 (Hvit narciss), glans 05
  farge 0384