Vi er i dialog med to leverandører av balkonginnglassing for en ny runde med innglassing for de som ønsker dette. Det er Lumon som har gjort de tidligere innglassingene i borettslaget, og vi har fått inn et tilbud fra dem med muligheter for rabatter dersom flere ønsker å bestille samtidig.

Vi er også i dialog med Christiania Balkonginnglassing. Slik det ser ut vil de kunne tilby samme løsning som Lumon til en lavere pris, også de med mulighet for noe kvantumsrabatt ved flere bestillinger. Vi må imidlertid ha noe tid for å avklare de tekniske løsningene deres, forsikre oss om at det brukes riktige fargekoder, materialer, garantiordninger osv.

Det som i hvert fall er klart er at det blir en ny runde med innglassing utover våren og sommeren for de som ønsker det. Mest sannsynlig vil montering tidligst kunne gjøres i sommer eller tidlig høst. Vi minner om at dette ikke er et prosjekt i regi av borettslaget, men at styreleder og evt. andre i styret vil bistå med koordinering og tilrettelegging. Beboere som ønsker innglassing har det fulle og hele økonomiske ansvaret for dette, direkte overfor leverandør. Borettslaget har heller ikke noe ansvar i ettertid for service, garanti og reparasjoner av innglassing, da dette er individuelle tiltak som de enkelte beboerne selv velger å gjøre.