Nå starter vi en ny runde med påmelding for balkonginnglassing for de som ønsker det. Fristen for påmelding til bindende bestilling er søndag 3. mai 2020.

Med innglassing får du et “ekstra” rom på balkongen med kantløse vindusflater som strekker seg fra rekkverket til taket. Alle vinduene kan naturligvis åpnes og trekkes inn til sideveggen om du ønsker det.

Pris for innglassing avhenger av hvor mange som bestiller innen fristen. Prisene nedenfor gjelder pr. leilighet ved samlet bestilling (antall som bestiller innen 3. mai):

 • 1-5 leiligheter: kr. 39.000,-
 • 6-10 leiligheter: kr. 37.000,-
 • Fra 11 leiligheter: kr. 35.000,-
  (alle priser er inkl. MVA og montering)

Det er Christiania Balkonginnglassing som vil stå for arbeidet og hver enkelt andelseier som bestiller innglassing har ansvaret for betaling og vedlikehold av innglassingen i ettertid. Styret understreker at dette ikke er et felles prosjekt i borettslaget og at vedlikehold av balkonginnglassing derfor ikke vil være en del av borettslagets vedlikeholdsansvar, men følger leilighetene og eierne, også ved salg. Styret vil kun bistå med informasjon, organisering og tilrettelegging underveis i prosjektet.

De som ønsker innglassing må altså i utgangspunktet forholde seg til en pris på maksimalt 39.000,- for innglassing, men etter 3. mai vil endelig pris være klar basert på hvor mange som er interessert. Etter dette vil det være følgende opplegg:

Bestillingen er bindende og betales av hver enkelt andelseier på følgende måte:

 • 50% faktureres etter kontraktinngåelse, og må betales før materiellet settes i produksjon.
 • 50% faktureres når alt monteringsarbeid er ferdig og installasjonene er kontrollert og funnet i orden av Christiania Balkonginnglassing og kunde.

Leveringstiden er 8-10 uker etter bestilling. Bestillingen til hver enkelt andelseier skjer først etter registrert innbetaling av første delfaktura.

Påmeldingsskjema for innglassing deles ut i postkassene og kan sendes inn til styret på papir. Du kan også melde din interesse med dette skjemaet:

  Ditt navn (obligatorisk)

  Leilighetsnummer (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Jeg ønsker å melde min interesse for innglassing av balkong. Dette er ingen bindende påmelding eller bestilling. Styret vil ta kontakt med alle som har meldt interesse før en endelig bestilling.