Som følge av corona-pandemien og de begrensningene denne setter på sosiale forsamlinger og smitterisiko vil årets ordinære generalforsamling bli gjennomført digitalt. Dette betyr at det ikke vil bli avholdt et fysisk møte i styrerommet som vanlig, men at saker og vedtak behandles og treffes gjennom OBOS’ plattform for digitale årsmøter. Andelseiere og andre stemmeberettigede vil kunne delta og stemme gjennom mobile løsninger og/eller internett. Mer informasjon om dette kommer på oppslag, SMS og borettslagets øvrige kanaler.

Styret har valgt å ikke legge frem forslag til større prosjekter eller kostnader på den ordinære generalforsamlingen. Dette vil imidlertid kunne bli lagt frem på ekstraordinær generalforsamling i løpet av året. Heisprosjektet er fortsatt under utredning, og endelig avklaring på dette forventes å foreligge i løpet av de nærmeste ukene. Det vil imidlertid ikke bli satt opp forslag til endelig løsning før etter at utredningen er klar.

Det er også luftet forslag om å komplettere med ladestasjoner på ytre rekke av parkeringsplassen. Dette vil i så fall komme opp som egen sak på ekstraordinær generalforsamling.

Dersom du fortsatt ikke har meldt deg inn i borettslagets Facebook-gruppe, oppfordrer vi sterkt til å gjøre det. Dette er den raskeste måten å få viktig informasjon og oppdateringer om det som skjer i borettslaget og for beboere til å kommunisere med hverandre om viktige (og mindre viktige) ting.

Årsmelding med saksliste for generalforsamlingen vil bli delt ut i postkassene som vanlig.