Ladeanlegget for el-biler er nå i drift. Styret er i gang med organisering og flytting av biler.

Legg merke til at det blir enkelte nye ordninger for parkering:

  • Alle el-biler på ytre rekke flyttes til indre rekke. Leietakere kontaktes for flytting denne uka. Vi kontakter også leietakere på indre rekke uten el-bil for flytting til ytre rekke. Alle i styret som har plass på indre rekke gir fra seg sine plasser, men vi trenger flere. Flyttingen til ytre rekke gjelder først eksterne leietakere, deretter interne leietakere etter ansiennitet på leieforholdet på parkeringsplassen.
  • Det blir ikke tillatt med lading av el-bil på ytre rekke etter 1. februar. Uttakene på ytre rekke kan nå kun benyttes til motorvarmer. Fortsatt bruk til lading av el-bil kan føre til oppsigelse av leieforholdet.
  • Venteliste for parkering på indre rekke vil bli avviklet og erstattet av en venteliste for el-biler.
  • El-biler får 1. prioritet ved tildeling av ledige parkeringsplasser. Ingen leietakere sies opp, men fossilbiler på indre rekke vil bli flyttet over til ytre rekke etter hvert som det blir ledige plasser der og så lenge det står el-biler på venteliste.
  • For å bruke ladestasjonene må det tegnes en avtale med driftsoperatør på anlegget, Movel. Leietakere betaler samme pris for plassleie til borettslaget som før, men må i tillegg betale for bruk av strøm og fastpris på avtale (for tiden kr. 59,-/mnd.).
  • Kontakt styret dersom du har bekreftet levering av el-bil i løpet av 1-2 måneder og ønsker ladeplass.