Vaskemaskin_Electrolux_Mypro

Det har i lang tid vært mye feil, reparasjoner og nedetid på vaskemaskinene i fellesvaskeriet. Samtidig har styret har jobbet intenst med å bli kvitt problemene og øke driftssikkerheten. Vi har bare i løpet av det siste halvåret hatt en rekke store servicer på alle maskinene, med utskifting av motorer, dempere og andre deler, men uten at dette har økt stabiliteten nevneverdig. Vår servicepartner og maskinleverandør, Roderik-Jako, ser heller ikke ut til å klare å finne ut av problemene som har gjort at flere av maskinene stopper i programmene.

For å øke driftssikkerheten og brukervennligheten i vaskeriet har styret nå besluttet å kjøpe inn tre nye Electrolux vaskemaskiner som skal erstatte de fire maskinene vi har i dag. I forbindelse med dette vil vi også gå over til en ny servicepartner og håper at disse tiltakene vil øke stabiliteten og driftssikkerheten framover. Vi beholder tørketromlene da disse har gått relativt problemfritt over lang tid, men styret vil se an behovet for ytterligere innkjøp og evt. utskifting av den minste tørketrommelen i tiden framover.

Det vil ta 1-2 uker før de nye maskinene er på plass og vi ber derfor om litt tålmodighet inntil videre. Vaskemaskiner som har eller får større feil i mellomtiden vil ikke bli reparert. I den grad det er mulig vil styret selge de gamle maskinene.

Vi vil legge ut fyldig informasjon og bruksveiledning for de nye maskinene når disse er på plass. Vi ber også innstendig om at alle brukerne behandler de nye maskinene varsomt og i henhold til bruksveiledningen slik at vi nå kan opprettholde driftssikkerheten. Prisen på abonnement for vaskeriet vil også avhenge av fremtidige kostnader ved driften, og lavere servicekostnader vil naturligvis holde prisen nede.