Soppelbronner_ferdig_1000pxSøppelbrønnanlegget har fått rekkverk og er klart til bruk.

Det har vært en del utsettelser på oppstart av det nye søppelbrønnanlegget mens vi har ventet på rekkverk. Etter den opprinnelige planen skulle anlegget ligge lavere i terrenget, men på grunn av fjell i grunnen måtte det heves opp. Dette utløste krav om rekkverk og derfor en litt senere oppstart enn vi først hadde regnet med.

Anlegget har tre brønner – to for vanlig avfall (med lås) og én for papir (ulåst). Låsene på restavfallsbrønnene benytter samme nøkkel som vi bruker til hovedinngangene, så alle beboere har nøkler til disse. Vi ber alle om å låse brønnene etter bruk slik at vi unngår at anlegget brukes av utenforstående.

Vi gjør også oppmerksom på at brønnene vil bli snudd ved første gangs tømming slik at innkastet vil komme mot blokka, og ikke bort fra blokka som nå.

Det gamle søppelrommet vil bli stengt i løpet av kort tid og låsen vil bli byttet slik at det ikke blir anledning for beboerne til å benytte dette rommet til avfall. Vi ber om at alle nå går over til å bruke det nye anlegget slik at vi raskt får avviklet bruken av det gamle søppelrommet.

Soppelbronner_detalj_1000px