Vi tar sjansen på en liten dugnad for å friske opp uteområdene og rydde opp i fellesarealene tirsdag 5. mai kl. 17. Da skal vi også ha på plass konteiner for beboerne. Vi møtes i parken og fordeler oppgaver etter oppmøte og interesse.

Vi må naturligvis tilpasse oss smitteverntiltakene – holde avstand, ikke ha for mange i aktivitet på samme sted og droppe den sosiale samlingen i etterkant. Det blir en litt annerledes dugnad, men vi håper at vi kan få med noen beboere til enkle oppgaver som:

  • Rake og rydde løv og kvist i parken
  • Rydde og kaste hensatte ting i bodrom, korridorer og fellesarealer
  • Vaske vinduene i trappekorridorene
  • Fjerne hensatte og ødelagte sykler i sykkelbodene

Før dugnaden ber vi alle om å merke sykler i sykkelboder og utenfor kjellerinngangen med leilighetsnummer og år. Sykler som ikke er merket vil bli fjernet. Defekte og åpenbart ubrukelige sykler blir fjernet uavhengig av merking. Husk at sykkelbodene ikke skal brukes til ren lagring av sykler som ikke brukes jevnlig.