De siste månedene har det vært flere innbrudd i postkassene i blokka. Låser og dører er skadet og mange har opplevd at posten har forsvunnet. Styret velger derfor å bytte ut postkassene. Utskiftingen vil bli gjort i perioden:

fredag 17. – søndag 19. november

Dette vil medføre at postutleveringen fredag 17. november blir avbestilt. Vi oppfordrer alle til å tømme postkassene torsdag ettermiddag/kveld slik at det blir mindre arbeid med overflytting. Legg merke til disse punktene:

  • Post som ligger igjen i kassene ved utskifting vil bli overflyttet til nye kasser.
  • De gamle låsene beholdes og overflyttes slik at dere fortsetter å bruke samme nøkkel.
  • Rekkefølgen og plasseringen av kassene vil bli noe endret. Vi ønsker å ha en oversiktlig rekkefølge og numrene vil derfor ligge etter hverandre i motsetning til slik det er nå, der numrene er stokket om mer eller mindre tilfeldig. Plassering på nordvegg og sørvegg vil derimot bli beholdt som i dag – leiligheter i nordlig ende har kasse på nordvegg og tilsvarende på sørvegg.

Mulighet for elektronisk postkassedør
I forbindelse med utskiftingen av postkassene er det anledning til å bestille elektronisk postkassedør. Denne kan du enkelt koble til én eller flere av nøkkelbrikkene du bruker til dørene i blokka slik at du slipper å ha egen nøkkel til postkassen, men kun trenger nøkkelbrikken(e) til blokka. Låsene kan også kobles til andre kort/brikker og systemer som bruker NFC, Mifare eller RFID, f.eks. mobiltelefon med NFC, minibankkort, de fleste typer elektroniske adgangskort, reisekort fra Ruter og andre kort/brikker som er kompatible med ISO 14443A.

Elektronisk postkassedør bestilles og betales av hver enkelt som ønsker det og koster kr. 1.400,-. Bestillingsskjema er delt ut til postkassene og må returneres til styrets postkasse (eller til styreleder Are Solberg, leilighet 411) senest tirsdag 14. november for at døren skal monteres ved utskiftingen. Bestillingsskjema kan også lastes ned herfra.

Det vil også bli anledning til å bestille elektronisk luke senere, men dette vil da gjøres ved samlebestillinger 1-2 ganger pr. år.