Oppdatering 16.09: Arrangementet avlyses pga. manglende interesse.

Vi ønsker å markere at Dynekilgata 15 borettslag er 50 år i 2017 og at vi snart ser slutten på en rekke større rehabiliteringsprosjekter i og rundt blokka. Styret har derfor gleden av å invitere alle beboere og andelseiere i Dynekilgata 15 til jubileumsfeiring:

Lørdag 23. september kl. 16
(i parken på østsiden av blokka)

Skriftlige invitasjoner med påmeldingsslipp er lagt i alle postkassene. Feiringen er også publisert som event på Facebook-gruppen til borettslaget.

Det blir satt opp telt, så vi slipper å ta forbehold om pent vær.

Styret sørger for tapas (småretter) med vegetaralternativer, kake, alkoholfri drikke og kaffe. Ønsker du annen drikke er du velkommen til å ta med etter ønske.

For å gjøre feiringen mer sosial og personlig ønsker vi at de som har lyst og anledning bidrar med egne småretter, salater, brød, dressinger og mindre kaker eller desserter. Før helst opp hva du kan tenke deg å ta med i påmeldingen, så blir det lettere for oss å planlegge.

Påmeldingen er naturligvis gratis og ikke bindende, men vi ønsker å vite hvor mange som kommer slik at vi kan bestille riktig mengde mat og drikke. Frist for påmelding er søndag 10. september.

Vi håper på stort oppmøte og strålende septembervær og gleder oss til å se dere på feiringen!