På grunn av større tekniske problemer ved rehabilitering av bunnledningen må det graves opp på vestsiden av bygget for å komme til avløpsrøret som går ut fra blokka. Gravingen foregår, som bildet viser, på gresset til høyre for hovedinngangen, delvis innenfor og delvis utenfor hekken. Arbeidet starter tirsdag 29. august og det antas at hele jobben vil ta ca. 1-2 uker. Det blir derfor også noe forsinkelse i sluttføringen av avløpsrehabiliteringen.
Oppdatering 04.09: Da det har vist seg å være vanskelig å lokalisere avløpsledningen, er gravingen utvidet til et større område etter de første dagene. Vi har bare gamle, håndtegnede kart å forholde oss til, og plasseringen er derfor upresis. I uke 36 vil det blir gjort peiling fra Dynekilgata for å finne en mer eksakt trasé. Forhåpentligvis vil dette gjøre at arbeidet går raskere.
Det er montert avløpspumper på alle stammer, så beboerne er ikke påvirket ved begrensninger i bruk av vann og avløp. Dette gjelder også vaskeriet i kjelleren. Pumpene vil bli demontert og fjernet så fort rehabiliteringen er sluttført – mest sannsynlig i uke 37.