Under det avsluttende arbeidet med avløpsrehabiliteringen vil bunnledningen gjøres ferdig i løpet av uke 28, 33 og 34. For å lette gjennomføringen og minimere belastningen for beboerne blir det montert avløpspumper på de vertikale stammene. Dette betyr at avløp kan brukes som normalt i denne perioden bortsett fra tirsdag i uke 34, tirsdag 22. august. Det blir altså kun én dag med dagavstengning av avløp (tidligst 8:00 til senest 20:00) under dette arbeidet.

Det vil ligge rør, pumpeutstyr og annet teknisk utstyr i kjellerkorridorene i deler av perioden, og vi ber beoerne være ekstra varsomme og ikke tråkke på eller plassere noe oppå dette utstyret. Vær også forsiktig dersom dere frakter større eller tyngre gjenstander gjennom korridorene slik at anlegget ikke skades.

Vi håper med dette at belastningen på beboerne totalt sett har vært akseptabel og at prosjektet kan sluttføres uten større problemer. Spørsmål rettes direkte til styret gjennom kontaktskjema eller til styreleder på tlf. 9963 9768.