AVLØPSREHABILITERING STARTER I UKE 18, TIRSDAG 2. MAI.

Det nærmer seg oppstart av avløpsrehabiliteringen. Viktig informasjon om fremdriftsplan, tilgang til leilighet, innlevering av nøkler og annet er lagt i postkassen til alle beboere. Det er svært viktig at dere henter dette og leser det nøye. Vi kommer til å legge ut informasjon om fremdrift for prosjektet på hjemmesidene og også slå opp dette på en egen oppslagstavle i 1. etg.

Vi gjør oppmerksom på at det må gjøres en befaring av alle leiligheter i første etasje i uke 17, altså i uken før oppstart av prosjektet. Vi kontakter disse andelseierne direkte for å avtale dette. Beboere i de øvrige etasjene kan forholde seg til dagene og tidene for innlevering av nøkler som er oppgitt i skrivet:

  • Mandag 24. april kl. 18-19
  • Tirsdag 25. april kl. 18-19
  • Onsdag 26. april kl. 18-19

All dager vil dette foregå i styrerommet i kjelleren. Du kan selv velge hvilken dag du kommer innom, men det er viktig at vi får nøkkel til leiligheten slik at entreprenøren har tilgang når arbeidet skal gjøres. All annen levering av nøkkel bes avtalt med styret gjennom vår kontaktside eller på mail: dynekilgata15.borettslag@gmail.com.