Parkeringsplasser

Fra 11. januar 2016 overtok styret ansvaret for parkeringsplassene i borettslaget. I den forbindelse har vi laget en nettbasert løsning for søknad og registrering for venteliste, sjekk av ventelister og oppdatering av søknad og personlig informasjon. Alle funksjonene er integrert i borettslagets nettsider og du finner disse under menyfanen Parkering.

Overtakelsen innebærer at alle henvendelser vedrørende parkering nå skal rettes til styret. Bruke gjerne vårt nettbaserte kontaktskjema eller send oss en mail til dynekilgata15.borettslag@gmail.com. Styret vil fortløpende kontakte første person på venteliste når en plass blir ledig.

Dersom du er registrert på venteliste, men ikke har oppgitt epost i kontaktinfo, vil du ikke automatisk få tilsendt privat lenke for å redigere din informasjon eller endre søknaden. Vi ber derfor om at de som står på venteliste og som ønsker å redigere sin info tar kontakt med styret direkte for å få tilsendt privat lenke.

Alle nye registreringer der epost oppgis i søknadsskjemaet vil automatisk få tilsendt den private lenken på den oppgitte epostadressen. Disse kan også senere få tilsendt lenken på nytt dersom de mister den.