Avfall
Vi minner om at avfall, byggematerialer, flyttegods og andre private gjenstander ikke skal hensettes på borettslagets fellesområder. Dette gjelder både utendørs og inne i bygget og uavhengig av om oppbevaringen er midlertidig.

Vi er nærmere 160 husstander i blokka og til enhver tid er det flere som driver med store og små rehabiliteringsprosjekter. Hvis vi tillater at folk oppbevarer bygningsavfall på gressplener, parkeringsplasser, i kjellerrom eller i korridorer vil det ganske raskt se helt jævlig ut. Vi har også et nabolag rundt oss som setter lite pris på at vårt borettslag tillater at privat avfall står utenfor i ukesvis.

Det har også vært en god del oppbevaring av materialer og møbler i korridorene utenfor leiligheter der det pusses opp. I tillegg til at dette strider mot husordensreglene, utgjør det en sikkerhetsrisiko ved brann eller andre nødsituasjoner.

Vi ber derfor om at alt avfall, bygningsmaterialer, flyttegods eller annet som står plassert i fellesområdene inne eller ute fjernes umiddelbart.

Beboere som pusser opp har selv ansvar for å oppbevare avfall og materialer i egen leilighet eller å fjerne dette for egen regning. Styret vil framover vurdere å få bortkjørt alt som er hensatt på fellesområdene for andelseiers regning og risiko.