På generalforsamlingen 25. mars 2015 ble det vedtatt en økning i husleien (fellesutgiftene) på 25% med virkning fra 1. juli 2015.

For dere som har avtalegiro er det viktig å øke beløpsgrensen i nettbanken dersom den er lavere enn dagens fellesutgifter pluss 25%.

Årsaken til økningen er at borettslagets nåværende inntekter ikke dekker utgiftene til nødvendige vedlikeholdsprosjekter. Det er i tillegg viktig at borettslaget har tilstrekkelige inntekter til å sette av midler til vedlikehold og oppgraderinger som vil komme i de nærmeste årene. Dette gjelder både planlagte og uventede veldlikeholdsoppgaver som vil forekomme i store borettslag.

Utover dette trenger borettslaget å sette av midler til utskifting av garasjeporter, utbedring av tak, oppgradering av rørsystem og utskifting av heis når/hvis dette blir nødvendig. Styret vil prioritere de oppgavene som er nødvendige for å holde bygget i god stand og hindre skader og verdiforringelse.

Borettslaget har tatt opp lån i Toten Sparebank for å dekke utgiftene ved tilbakebetaling av beboerandelen for sikringsskapene samt byggingen av søppelbrønner. Dette lånet fordeles på beboerne og vil fremkomme som økning i beboernes andel av fellesgjelden.

Tilbakebetaling av beboerandel for oppgradering av sikringsskap
Beboere som har betalt beboerandel for oppgradering av sikringsskap vil få dette beløpet refundert innen utgangen av juni 2015. Beboere som ikke har innbetalt denne andelen blir ikke berørt av dette.

Har du spørsmål til husleieøkningen kan du kontakte styret gjennom vårt kontaktskjema, på mail til dynekilgata15.borettslag@gmail.com, eller ved skriftlig henvendelse til styrets postkasse.